fbpx
  • Om oss
  • Prenumerera
  • Annonsera
måndag 4 juli 2022
Inget resultat
Visa allt
The Spirits News
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast
Inget resultat
Visa allt
The Spirits News
Inget resultat
Visa allt
Hem Nya släpp

Ge kaffedrinken en twist med Latte & Pear

av Axel Aflodal
2 juli 2021

Ge sommarens svalkande kaffedrinkar en twist med Xantés nya likör. Latte & Pear smakar päron mixat med en silkeslen men intensiv smak av kaffe. Något som borde tilltala svenskarna – ett av världens mest kaffeälskande folk.

 Nya släpp    Xanté har sedan starten 1994 utmanat konventionerna och skapat oväntade smakkombinationer och lustfyllda och lättsamma produkter att njuta av tillsammans med nära och kära.

De senaste åren har produktutvecklingen tagit ordentlig fart och efter lanseringen av Elderflower & Pear i början av året släpper teamet bakom Xanté ännu en nyhet. Latte & Pear är en kaffelikör med pärontwist som passar till sommarens svalkande kaffedrinkar.

– Xanté Latte & Pear är en mångsidig produkt som har många olika användningsområden, nu i sommar är den perfekt i de trendiga kaffedrinkarna för att ge dem en rolig twist, i vinter kommer den vara perfekt i varma drycker och den fungerar även utmärkt som en avec med några isbitar, berättar Marika Silander, Senior Brand Manager för Xanté.

Att kaffedrinkar är en växande trend i Sverige är inte så förvånande. Svenska folket är ett av världens mest kaffedrickande folk och år för år utvecklas sätten vi dricker kaffe på. Med Xanté Latte & Pear får kaffedrinken en twist av Xantés signatursmak, söta päron.

Produkten har en alkoholhalt om 17% och passar perfekt i cocktails likväl som för sig själv. Liksom övriga produkter i Xantés sortiment är Latte & Pear vegansk och laktosfri.

• Xanté Latte & Pear 17% | SB-nr 52332, 169 kr (50 cl)

Latte & Pear Martini

  • ½ del Xanté Latte & Pear
  • ½ del vodka
  • ½ del sockerlag
  • 1 del kaffe

Fyll en shaker med is och tillsätt alla ingredienser. Skaka ordentligt tills shakern blir iskall. Häll i drinken genom en sil i ett martini glas och garnera med 3 st kaffebönor på toppen av skummet.

Sockerlag: Koka upp 50/50 vatten och socker i en kastrull och rör om tills sockret är upplöst.

Ice Latte & Pear

  • 1 del Xanté Latte & Pear
  • 1 del kaffe
  • lite mjölk

Häll i kaffe och Xanté Latte & Pear i ett glas med is. Toppa med mjölk.

Senaste nytt

Svensk whisky för Ukraina

Nya släpp
tor 9:27

G&T-test: Bästa tonic till Ben Lomond Scottish Gin

Blindtestet
tor 0:47

Somriga drinkar på alkoholfri snaps

Drinkar
ons 5:46

Stort intresse för Gin & Tonic-festival 1-2 juli

Nyheter
tis 10:10

81-årig Macallan världens äldsta whisky!

Nyheter
tis 5:04

Alex ska göra Port Ellen-whisky 2023

Nyheter
mån 5:31

Cocktails till midsommar på Åhus-akvavit!

Drinkar
fre 5:06

Slagsmål om Springbank-flaska för Ukraina

Nyheter
ons 5:21

Koldioxidneutral destillering för 1 miljard kr!

Nyheter
tis 8:03

TEST: Bästa snapsen till sommarmaten!

Features
tis 5:24

Om oss

The Spirits News är en nyhetssajt om whisk(e)y, rom, brandy, gin, vodka. Vi bevakar den svenska spritscenen och rapporterar från spritvärlden i stort, senaste nytt och fördjupande features.
Vi berättar om nya släpp på Systembolaget och följer upp med recensioner och stora blindtester. Det allra bästa blir till dryckestips.
Slàinte! Cheers! ¡Salud! Santé! Skål!

Redaktionen

HENRIK AFLODAL
Chefredaktör & test-koordinator
0704-221416, henrik.aflodal@spiritsnews.se
CARL LÖNNDAHL
Analyschef & försäljning
0708-460716, carl.lonndahl@spiritsnews.se
ADRESS
The Spirits News
Eastmansvägen 8A
113 61 Stockholm

Följ oss

Instagram

  • Fira Ostronets Dag med Ileach r  kwhisky  Stj  rnkr  garen  nisse molinder ber  ttar allt du beh  ver veta om delikatesserna  Och hur gott det   r med Islay-whisky till  https   spiritsnews se skottarnas-gastronomiska-hemlighet   theileach  ostron  whiskyandoysters  champagneandoysters  ostronetsdag  ostronakademien  melanders fisk
  •   rets klipp  24-  rig Highland Park f  r dryga tv   tusen  Fl  dar av gammelestrar s   man vill gr  ta av lycka  Men det h  ftigaste   r hur mycket r  k som   verlevt  L  s recensionen och l  ngta    https   spiritsnews se rokfrustande-highland-park
  • H  rt om RUMNAC  som sedan blev ARRUCO  Dansk hybrid av rom och cognac gjord f  r att drickas till cigarr  S   h  r funkar kombon    https   spiritsnews se sa-har-smakar-arruco-hybriden
  • Om oss
  • Prenumerera
  • Annonsera
Inget resultat
Visa allt
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
    • Krönikan
    • Nya släpp
    • Reviews
    • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
    • Krönikan
    • Nya släpp
    • Reviews
    • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast

© 2020 Lönndahl & Aflodal Media.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Visit our Privacy and Cookie Policy.