Whiskylikören Fireball smaksätter hamburgarna hos Barrels Burgers & Beer. Specialmeny under hela juli, prova på!
Barlivet Under juli månad serveras tre helt nya rätter smaksatta med den heta och kryddiga whiskylikören. Det blir dubbelburgare, heta kycklingvingar och en banandessert som alla har fått både smak och hetta av Fireball.
Barrels Burgers & Beer har tre restauranger i Stockholm och anses vara bland de bästa i hela Europa på hamburgare. Barrels ligger exempelvis topp tre på Burgerdudes lista över landets hundra främsta burgarrestauranger.
Nu i juli genomförs ett samarbete med Fireball Cinnamon whiskylikör där en helt ny meny tagits fram med den heta shoten.
– I Fireball finns en hetta och kryddig sötma som lyfter rätterna till nya höjder, säger Sharam Zeraaktar som är grundare till Barrels Burgers & Beers. Det har varit spännande att få utveckla en meny med den legendariska whiskyshoten och vi är otroligt nöjda med resultatet. Smakerna är perfekta för en lång och varm sommar i stan.
Fireball skapades redan på 1980-talet och slog igenom stort i USA för tio år sedan. Idag har den kryddade whiskylikören blivit en enorm global succé som både shot och drinkingrediens.
Genom samarbetet med Barrels Burgers & Beer smaksätter Fireball för första gången en meny i Sverige. Samtliga fredagar under juli firas även Fireball Friday på Barrels Burgers & Beer med bland annat en DJ på plats.
Så här ser specialmenyn ut på Barrels Burgers & Beer under juli månad:
Fired Away: Krispiga kycklingvingar med sweet & spicy Fireball glaze. / 6 st 95 kr, 12 st 155 kr
Ignite the Nite: Dubbelburgare med Fireball-karamelliserad lök, jalapenos, cheddarost och knaperstekt bacon. / 139 kr för singelburgare; 159 kr för dubbel
Granny on Fire: Karamelliserad banan, vaniljglass, sockerkaka och frasigt havresmul. / 99 kr