Norrlandsdedstilleriet High Coast lyfter sin besöksupplevelse med välkänd kock! Nu är det klart att den välrenommerade kocken Fredrik Persson blir köksmästare på High Coast Whiskys besökscentrum. På sista april öppnar destilleriet för besökare igen efter corona-uppehållet med en magnifik eldfest!

Whiskyturism Planering inför våren och hösten är i full gång på destilleriets besökscentrum. Eftersom det ännu inte är klart med vilka restriktioner som gäller kommer det mesta att vara preliminärt och covid-säkrat.
En sak är dock inte preliminär och det är att kocken Fredrik Persson tillträder som köksmästare 1 april. Fredrik Persson kommer senast från Brygghuset i Härnösand men har också hunnit med tre Nobelmiddagar, ett VM-guld som lagledare för Stockholm Culinary Team, deltagande i Årets Kock och arbete på två olika Michelin-restauranger.
– Det ska bli väldigt kul att utveckla en härlig meny som bygger på inspiration från den vackra plats destilleriet ligger på, säger Fredrik Persson. Att dessutom få matcha maten med fantastisk whisky blir otroligt spännande.
High Coast Whiskys besökscentrum öppnar upp sina portar efter covid-uppehållet den sista april med en storslagen eldfest som bjuder på sedvanlig brasa, eldkonst och mycket god whisky. Besökarna kommer även få chansen att prova den senaste In Flames-buteljeringen som förlanseras denna eldens dag.