fbpx
  • Om oss
  • Prenumerera
  • Annonsera
lördag 16 januari 2021
Inget resultat
Visa allt
The Spirits News
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
      • Krönikan
    • Nya släpp
      • Systembolaget
      • Travel retail
      • Världen
    • Reviews
      • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast
Inget resultat
Visa allt
The Spirits News
Inget resultat
Visa allt
Hem Barliv Nyheter

Päronlikören Xanté tar smak av karibisk rom

av Carl Lönndahl Esq
22 juli 2020

De senaste åren har produktinnovationen från Xanté gått på högvarv och varumärket har släppt flera produkter, alltid med smaken av söta päron i centrum. Och än finns inget stopp i sikte. Nu lanseras Xanté Rum & Pear, en fruktlikör där karibisk rom tagit plats bredvid päronet.

 Nya släpp    Sedan 1994 har Xanté trotsat konventionerna och skapat oväntade blandningar och smakupplevelser. Tidigare i år lanserade man den veganska gräddlikören Xanté Coconut Cream & Pear, och nu, bara några månader senare följs den upp av Xanté Rum & Pear, där den trendiga karibiska rommen kombinerats med den för Xanté så typiska päronsmaken.

– Med Xanté Rum & Pear adderar vi en modern lyx och elegans till Xantéfamiljen, utan att bli dammiga och traditionsbundna. Vi fortsätter göra saker på vårt sätt och skulle aldrig låta idéer om hur saker och ting ”borde” göras hindra oss. Nu utvecklade vi en lyxig likör med smak av päron och karibisk rom, den blev alldeles lysande, och då ska folket få ta del av den, berättar Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Xanté.

Xanté Rum & Pear passar att avnjutas som den är med några isbitar, eller som ingrediens i cocktails – ett utmärkt alternativ i klassiska rombaserade drinkar.

– Det är en utmanande och exklusiv smak utan att vara exkluderande och svår, vilket är exakt vad Xanté står för. Vi vill göra produkter som är tillgängliga, roliga och som bidrar till en mer lättsam och experimentell dryckeskultur, menar Sanna Sundin.

Liksom övriga produkter i Xantés sortiment är Xanté Rum & Pear vegansk.

• Xanté Rum & Pear 35% | SB-nr 82861, 254 kr (50 cl)

Caribbean Lennart

  • 2 delar Xanté Rum & Pear
  • 2 delar citronläsk, ex. Sprite
  • halv lime

Karibisk twist på Lennart. Fyll ett glas med is. Häll i Xanté Rum & Pear och citronläsk. Pressa i en halv lime. Njut!

Xanté Daiquiri

  • 2 delar Xanté Rum & Pear
  • 1 del limejuice

Häll i Xanté Rum & Pear och limejuice i en shaker. Lägg till is och skaka som en tok. Färdig!
Tips! Kyl dina glas i frysen innan servering så håller sig daiquirin kall längre.

Senaste nytt

Kentuckys första bourbondestilleri startat av afroamerikaner

Nyheter
fre 13:08

Alkoholfria cocktails för din vita månad!

Barliv
fre 5:58

BrewDogs VD listar 10 största misstagen

Features
tor 5:33

Spritakademiens guldnubbe går till…

Nyheter
ons 10:30

Live-test av Balvenies TUN-serie med David Stewart!

Nyheter
ons 5:50

Kommer Gordon’s alkoholfria alt-gin bli världsledande?

Nyheter
tis 5:32

Vad är DRY JANUARY?

Nyheter
mån 5:32

Potentiellt sexistisk TV-reklam för Laphroaig friad

Nyheter
fre 5:29

Så här ser Johnnie Walkers upplevelsehus i Edinburgh ut

Nyheter
tor 5:06

Det svenska gin-undret har en helt egen podd

Nyheter
tis 5:22

Om oss

The Spirits News är en nyhetssajt om whisk(e)y, rom, brandy, gin, vodka. Vi bevakar den svenska spritscenen och rapporterar från spritvärlden i stort, senaste nytt och fördjupande features.
Vi berättar om nya släpp på Systembolaget och följer upp med recensioner och stora blindtester. Det allra bästa blir till dryckestips.
Slàinte! Cheers! ¡Salud! Santé! Skål!

Redaktionen

HENRIK AFLODAL
Chefredaktör & test-koordinator
0704-221416, henrik.aflodal@spiritsnews.se
CARL LÖNNDAHL
Analyschef & försäljning
0708-460716, carl.lonndahl@spiritsnews.se
ADRESS
The Spirits News
Eastmansvägen 8A
113 61 Stockholm

Följ oss

Instagram

  • Fira Ostronets Dag med Ileach r  kwhisky  Stj  rnkr  garen  nisse molinder ber  ttar allt du beh  ver veta om delikatesserna  Och hur gott det   r med Islay-whisky till  https   spiritsnews se skottarnas-gastronomiska-hemlighet   theileach  ostron  whiskyandoysters  champagneandoysters  ostronetsdag  ostronakademien  melanders fisk
  •   rets klipp  24-  rig Highland Park f  r dryga tv   tusen  Fl  dar av gammelestrar s   man vill gr  ta av lycka  Men det h  ftigaste   r hur mycket r  k som   verlevt  L  s recensionen och l  ngta    https   spiritsnews se rokfrustande-highland-park
  • H  rt om RUMNAC  som sedan blev ARRUCO  Dansk hybrid av rom och cognac gjord f  r att drickas till cigarr  S   h  r funkar kombon    https   spiritsnews se sa-har-smakar-arruco-hybriden
  • Om oss
  • Prenumerera
  • Annonsera
Inget resultat
Visa allt
  • Hem
    • Nyheter
    • Features
    • Krönikan
    • Nya släpp
    • Reviews
    • Blindtestet
  • Whisky
    • Nyheter
    • Features
    • Krönikan
    • Nya släpp
    • Reviews
    • Blindtestet
  • Rom & Brandy
    • Nyheter
    • Nya släpp
    • Reviews
  • Gin & Vodka
    • Nyheter
    • Nya släpp
  • Cigarr
  • Barliv
    • Nyheter
    • Drinkar
  • SB-nytt
  • Podcast

© 2020 Lönndahl & Aflodal Media.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Visit our Privacy and Cookie Policy.